Verklaring van de iconen boven de foto’s bij de presentatie

 

In het hoofdscherm vind je links een grote afbeelding met daarnaast de foto’s in kleinere vakken (miniaturen). Linksboven naast de titel kan je altijd terug naar de home pagina.

Bij de foto’s zelf kan je indien deze balk niet zichtbaar is, eventjes met de muis boven de foto gaan, dan wordt deze navigatiebalk zichtbaar

Van links naar rechts :

-      Pijl naar links : geeft de vorige afbeelding

-      Dikke pijl naar boven : ga je terug naar de miniaturen

-      Twee pijltjes diagonaal tegenover elkaar : daarmee krijg je de foto schermvullend. Door hierop te klikken, wordt de foto groter en worden de pijltjes diagonaal vervangen door de melding 1:1. Door op 1:1 te klikken, kom je terug op de originele formaat van de foto.

-      Een strookje vierkantjes met een pijltje naar beneden : daarmee krijg je de miniaturen bovenaan de foto en kan je zo verder navigeren. Door terug op het icoon (strookje vierkantjes met pijl) te klikken, verdwijnt de strook met miniaturen weer

-      Een pijl naar beneden boven een knop : daarmee wisselt je de titel en de info : staat de pijl naar beneden : kan je de titel en de info verbergen; staat de pijl naar boven dan kan je de titel en info zichtbaar maken. De titel en info staan onderaan de foto en geeft o.a. het nummer van de foto weer, die nodig is voor eventuele bestelling.

-      Pijl in een vierkant : daarmee kan een diashow gestart worden en kan je het aantal seconden instellen (dit is dan voor alle foto’s hetzelfde)

-       Pijl naar rechts : geeft de volgende afbeelding